torsdag 5 januari 2012

whirlwind

-
Ja alltså det här får jag kanske ångra att jag skriver, men om man vill höra på något som jag skrivit, så kan man göra det imorgon, fredag SVT 2, kl. 10.00. Då sänds det nämligen tv-gudstjänst inspelad i Centrumkyrkan Falun, del 2 av 4. Och bl.a. ska jag då alltså läsa upp nån sorts egenskriven text. (det är så man får bära sig åt om man vill vara med i rutan och inte kan sjunga;) )Och jag har en ide:
Om ni kollar på gudstjänsten allesammans, för den är säkert jättebra, tex. ska Andreas predika och han är grym på det, så kolla in! Och Sen, när det blir min tur, gör ni såhär: Blunda och lyssna på vad jag har att säga.

För jag har ju inte sett inspelningen själv. Och min rädsla när jag ska se det är att jag mest ska tycka "men åhh vad töntig jag låter, vad konstig jag ser ut" och nog, tyvärr, om jag känner mig själv: "Men herregud vad tjock jag ser ut att vara..."typ.

Men jag står för vad jag säger. Och blev superglad när andreas i sommar frågade om jag ville skriva nått. för jag älskar ju det. att stå framför en kamera älskade jag inte, jag hade gärna kunnat skrivit nått och så hade nån annan kunnat få läst det.
Men, men. Det är ju kul för det här är ju det största jag gjort i skriv-väg. (Jag är på toppen av min karriär nu alltså och kommer sedan att bara dala... ;) ) Och sen handlar det ju faktiskt inte om mig. Det handlar om Gud. Vad han har gjort. Och jag vill bara ge honom all ära och credd för det liv jag har nu.

Så: Kolla in gudstjänsten, kolla inte in mig så noga men lyssna. Inte bara på mig utan på predikan, sången osv. Och sen kan ni gott komma och besöka vår lilla kyrka tycker jag. Den är mysig med de mysigaste människor man kan tänka sig. Amen.

ps. jag tog mig igenom dagen! d.s.
kärlek!
/ia.

Inga kommentarer: