måndag 16 januari 2012

side by side

--
Efter några dar med träningen förlagd i skogen, tystanden, ensamheten, snön (underbart!) så är det ändå rätt gött att få grotta ner sig i lite rejäl styrketräning på gymmet, med rätt dålig hårdrock på alldeles för hög volym i högtalarna, och det stinker av svett. Jag gillar’t!
Och eftersom jag bara hinner träna styrka nån gång per vecka nu så gäller det att prioritera lite. Vilka muskler tar jag slut i först vid skidåkningen? Tydligen ryggen (åhh min kassa rygg – man ska inte vara rädd för ryggskott, igen, när man är 23!) och biceps. Så idag blev det: rygg och biceps.
Och åhh vad jag känner att intresseklubben antecknar nu.

Övrigt: jag och julen håller på att göra slut. Lite smärtsamt är det, men jag kör på en rycka-bort-plåster-långsamt taktik, lite julgrejer bort för var dag. Snart har vi separerat helt. Och kanske, kanske, att till och med jag kan inse att det finns nått fint i att gå mot ljusare tider.

Dessa tre meningar har jag klämt ur mig senaste veckan (och jag vet att vissa jublar av förtjusning!)
- ” jag var trött och orkade inte träna ikväll så jag ser på film istället”
- ”jag har kommit på att det är ganska fint och bra och bo i en småstad ändå” (det är denna Jocke hoppar i taket av glädje åt)
- ”jag har ju alltid tänkt att jag kan bo i lägenhet jämt, men nu börjar jag ju lite vilja ha ett hus såsmånigom” (efter ett besök i Kransholmarnas nya, fina hus)
VAD händer med mig?? Jag kommer bli en lantlig Svensson med volvo, barn, hus. Fy! Haha. Men banne mig ALDRIG någon hund, där går alla rimliga gränser!

Och nu fick ni ett inlägg som inte handlade om Gud. Passa på att njut för man vet aldrig när det händer igen ;)

KRAM och kärlek!
/ia.

1 kommentar:

maria sa...

Var har de flyttat? No koll alls längre på dom eftersom de inte har Facebook. Tragiskt med sant.. :/ Hälsa dom från mig nästa gång du träffar dom!