söndag 4 mars 2012

sometimes you can't make it on your own

-
och jag lovar - för eventuellt intresserade ska jag ge en lite mer utförlig rapport om min vasaloppshelg - men inte ikväll. nu ska det mest bli spännande och se om man sover som en stock för att man tagit ut sig och för att jag knappt sov något alls natten som var - eller om man är så uppe i varv att man bara kommer drömma sjuka skiddrömmar? och spännande nr 2: kommer jag ta mig ur sängen imorn? OM jag gör det, blir det nog en ikeadejt-dag med mina fina tjejer - det vore perfekt. jag är både ikeasugen och tjejsugen <3.

och liksom både idag och förra lördagen tänker jag att jag borde gå och lägga mig med ett stort leende på läpparna. för att jag gjort något bra av något jag tycker är kul och något jag lagt mycket tid på. nöjd och stolt.
men förra helgen blev det inte så. för det finns saker som går, som tar, så mycket djupare än skidåkning.
MEN jag ska försöka ändra på det ikväll. och vet ni vad, då är det nog minst lika mycket mina fantastiska vänner, ER, jag ska le för, som vasaloppsprestationen i sig. att NI stöttat mig innan, trott på mig. att ni grattar och peppar efteråt. och visst, vissa tycker säkert man är en uppmärksamhetssökare när man facebookar om sina resultat och så, men jag tänker såhär: delad glädje är dubbel glädje. och jag glädjer mig gärna med ER när ni vill! Så, för alla positiva kommentarer om detta vasalopp så kanske jag kan somna leende ändå.
(och jag har fått tulpaner av mamma - yeay!! /tulpanälskare!)

kärlek! /ia.

Inga kommentarer: