onsdag 7 mars 2012

I don't need to hear you say that if we weren't so unlike you'd like me a whole lot more

-
Jag läser ju en del bloggar och inser att det är ju roligast när man blandar text med foton och bilder. MEN jag är så himla dålig på att fota. Dels att jag verkligen inte har någon talang för det. Dels att jag inte tar mig tid och ork att göra det, eftersom intresset inte finns (eftersom det uppenbarligen inte är min grej). I min rosa fantasivärld i en avlägsen framtid: tänk tanken att ha en blogg där jag skriver, och någon annan, som har intresset och talangen, fotar. Vore ju helt fantastiskt grymt, eller hur? Och vad är drömmar till för om inte något som får en glad och ger en luft under vingarna. Tänk typ om jag och Johanna bodde i samma stad, den bruden är helt grym på att illustrera och fota. Vi skulle kunna göra värsta superprojektet ihop. Typ en fotoutställning med text/dikt till eller nått… Åhh vilken tur att man får drömma fritt : ) (Och jag är glad att jag inser att man inte bara kan köra sitt eget race här i livet - utan man behöver hjälp av andra som har andra talanger och gåvor som man själv inte har. som delar i en kropp liksom...)

Men, hursomhelst, jag ska försöka bli bättre på att bjuda på lite amatörmässiga bilder, om det så bara blir en ”dagens outfit”, en mattallrik, eller ett träd från en skogspromenad.
Nu på senaste har jag fått lite inredningsinspiration. Det kanske är våren – temat går ju lite i rosa och lila. Håll till godo med en liten glimt av mina 25kvm.

















jag drömmer mig bort - och en dag ska jag dit.



alltså, hur ljuvligt är det inte med en bukett tulpaner på bordet. jag älskar<3




kärlek! /ia.

1 kommentar:

Johanna sa...

Åh alltså Ia, så sjukt kul det skulle vara!! Jag kan bli så inspirerad av texter som dina, och om vi skulle kunna kombinera våra talanger så vore det ju helt fantastiskt! Vilket samarbete det skulle vara :D Åh gick igång på det här nu haha, vi får helt enkelt se till att göra något ihop en vacker dag!!