tisdag 13 mars 2012

Livet som jag älskar det

-
man kör ett pass. springer helt totalt genomblöt och svettig in på toa, skiftar utstyrseln till en helt torr uppsättning, och kör ett pass till. så man blir blöt igen. så musklerna skakar och man skriker av utmattning. där man lägger på alldeles för mycket vikt och biter ihop bara för jag är banne mig så mycket starkare än jag tror, så stark som min hjärna och vilja sätter gränserna för. det är ruskigt kul att träna. att träna hårt. att träna i mycket fint sällskap. att vara tillbaka på friskan (ur spåret som johanna kallar det - urspårad? ;) )




MEN trots denna nytändning så ska dessa mina fina vänner och trotjänare, som tagit mig 90km i ett sträck, få arbeta några dagar till. men nu med finåkning. för imorn åker jag till fjällen, Funäsdalen, med min familj= mamma, pappa, anna, mats, edvin. Det ska bli riktigt härligt och jag hoppas på finväder och mycket fräknar ;)

Tar med mig datorn (såklart - vad skulle annars de andra i familjen ha att sucka åt..) MEN vågar inte lita helt på att mitt mobila bredband funkar där uppe. Men om det gör det blir ni uppdaterade - om det inte funkar vet ni varför jag är tyst och så hörs vi igen nästa vecka... ok?


puss fina vänner

(märks det att jag är endorfinspeedad eller? haha)


kärlek! /ia.

Inga kommentarer: