onsdag 14 mars 2012

in every breath I take I’m breathing you

-
och ja, vi kan alla andas ut. internet fungerar. dock lite svajigt. men jag kan nog blogga. weeii! ;)

vi är på plats i Fjällnäs, som ligger nån mil ovanför Funäsdalen, nära norska gränsen. det verkar fint, även om vi mest lassat ur och packat upp i stugan än så länge - skidåkningen (på längden ) inleds imorgon - hoppas på bättre väder än idag. stugan är ganska stor och jag har förpassat mig själv till att sova på soffan - i det ena sovrummet misstänker jag snarkningar och i det andra natt-ammande bäbisar.
idag har jag kört bil tills jag fick träsmak i baken, ätit en älg (inte en hel!), dealat till mig att ta all disk i utbyte mot att slippa städa när vi åker härifrån (rätt dålig deal för mig tror jag - men att diska är ju min och mina frysna händers favvo-syssla, och att städa är PEST. ) och sen har de andra tokarna ätit kokt potatis. blä! om jag har? never-ever!
hmm, nog om detta, hoppas kunna ta något fint foto här i dagarna att bjussa på, idag blir det en bild från mitt eget lilla hemma-fjäll, Baggbo.



två övriga, helt andra grejer jag vill poängtera:
- har glömt att säga att min tid i vasaloppet var bättre än både syrrans och pappas tider från tidigare år. mycket viktigt! är då näst bäst i familjen alltså (eller trea om man räknar med mattan) och att slå morsans tider vet jag inte ens om jag strävar efter, sådan skidåkerska som hon varigt i sina dar. 100mils träning innan vasan säger sig självt : )

två: angående facebookkampnajen och ståhejet om orakade armhålor efter melodifestivalen så hade jag gärna varit en som kämpat för detta och la upp min orakde armhåla - men det går tyvärr inte. för orakade armhålor är inte min grej. verkligen inte min grej, och kommer nog aldrig bli det heller, hur feministisk och 70-tals aktig jag än vill ge sken av. MEN alla i kampanjen får mitt fulla stöd, för jag tycker verkligen man ska få se ut precis som man vill, att man ska få vara orakad utan att bli bespottad och kallad äcklig. egentligen, är det ju ganska naturligt?

det var det hele.
kärlek! /ia

Inga kommentarer: