lördag 31 mars 2012

den polerade ytan, den gav mig ingenting

-
nu har jag bekänt mina synder för kopparstaden och väntar med spänd förväntan på svar. men eftersom jag bett till Gud, tillsammans med andra, om att det ska ordna sig så är jag helt övertygad om att det gör det. på det ena eller andra viset.

och om det är nördigt att vara hemma själv en lördagkväll kl tio och se fram emot att sätta mig i fåtöljen och läsa en bra bok så är jag i allfall en nörd som är mycket tillfreds med mitt val av livsinriktning.

kärlek! /ia.

4 kommentarer:

maria sa...

Jag har haft två såna kvällar ensam hemma. Fredag och lördag och det har varit den skönaste helgen sen förra helgen. Haha. Jag jobbar iofs hela helgen, men annars brukar jag ändå försöka göra nåt på kvällarna. Men både igår och idag har jag bara varit hemma ensam med dator, tv och bok.. Har till och med bloggat två inlägg ikväll (ett publiceras kanske imorron för jag behöver kolla lite fakta)..

Natha sa...

Det är nyttigt för själen att vara en nörd:) Ha en härlig söndag! Kram

Johanna sa...

Åh jag satt också ensam hemma igår och nördade konståkning haha :D Skönt att jag inte är ensam om det i alla fall!

Sara sa...

Vi verkar visst vara många på samma spår, skönt. Jag kan sitta hemma och skriva uppsats en fredagskväll utan att reflektera över att man "borde" vara någon annanstans och göra något annat mer hippt... Det beror ju på vad man vill, och ibland behöver, och vad man gör de andra dagarna, kvällarna och stunderna... :)