torsdag 15 mars 2012

de små små orden är svåra ord, de hårda orden är enkla ord

-
Det gör lite bra saker med mig det där att jag är kristen. Vissa saker som kommer mina vänner och bekanta till fördel också. Det handlar om respekt.

Jag är en sån där människa som har väldigt svårt att komma i tid. Tidsoptimist. Seg. Och ja, jag är ofta, fortfarande, ute i sista sekund (eller nåra minuter sent) väldigt ofta. MEN när jag bestämt en träff med någon/några så har jag börjat skärpa till mig. T.ex. om jag ska träffa någon på stan och jag tänkt gå ner och inte cykla (man bränner väl fler kalorier om man går – det är så jag tänker, ja…… suck, fucking-skit-tankar) men då jag nästan alltid blir lite sen hemifrån och skulle komma acceptabelt försent, (typ 5 min) men ändock försent, så väljer jag, av respekt för mina vänner (och att äs-tankarna inte alltid ska få vinna!) att ta cykeln fastän jag hellre skulle vilja gå. Och kommer i tid.
Att jag vill visa mina vänner den respekten beror på att jag tycker min Bibel säger att det är så man ska behandla människor. Att jag vill göra såsom det står i Bibeln beror på Jesus.

Så: Om ni har en dejt inbokad med mig och jag kommer i tid, tacka Jesus! ;)



Kärlek! /ia

1 kommentar:

maria sa...

Idag kom jag 5 min försent till tandläkaren. Jag sprang så mycket jag orkade från tunnelbanan och skämdes ihjäl när jag kom fram. Men det gick bra ändå. Jag fick blod i munnen, rena tänder och fattig plånbok..