torsdag 2 augusti 2012

if you show me real love baby, I'll show you mine


imorse var det då dags att gå upp, alldeles för tidigt egentligen för att jobba natt, och traska upp till Knoppen för lägenhetsbesiktning. sånt där som gör mig nervig. besiktigaren kom medan jag höll på att skura toaletten, och ville därför inte skaka hand, haha! 
MEN det gick så bra så och han tyckte det var väldigt fint städat. grejt! så nu är nycklarna inlämnade och jag ser aldrig den lägenheten igen. eftersom jag inte direkt är den mest sentimentala som finns gör det mig inte ett dugg. förresten var den ju som en mörk källarhåla - bra att sova i på dagen dock! 
nä, jag är inte sentimental som sagt - bättre att se framåt än att se bakåt tänker jag. så sånt där med att lipa och bli förkrossad på skolavslutningar och sånt har aldrig varit min grej. jag sparar mina tårar tills jag är trött och hungrig, haha

ett litet minus med nya stället har dock upptäckts: att sova med fönstret öppet är en omöjlighet då det hela tiden dånar av bussar och fordon på svärdsjögatan. och ambulanser... och lastbilar... ja, ni fattar. så jag får väl ligga instängd där inne och löka då istället, heh.
idag har jag träffat emma för en fika-dejt på Waynes. åh - fin klok tjej som det alltid är så bra och peppande att träffa och pratas med. men som så många av mina kära, fina så drar hon söderut. varför sjutton ska alla envis med att bo i göteborg och småland och sånt? jag lutar nog allt mer att bli kvar i falun ett tag, och ut och resa lite då och då om man tröttnar på småstaden ibland:) men just nu trivs jag fint!  

idag har jag betalat indienräkningen också. 20 000 kronor fattigare, men kommer säkert bli något så sjukt häftigt och värt det-upplevelse rikare. och i min budget kalkyleras det att kunna åka iväg nånstans nån sväng i vår också om jag känner för det.  johanna - dags att börja spara nu vettu! ;) 

eftersom jag varit så "duktig" och jobbat och städat och äntligen blivit klar tyckte jag allt att jag förtjänade mig en liten present till mig själv idag. sagt och gjort - denna skönhet har jag spanat in ett tag och idag blev den min. som den lokal-patriot jag blivit. sjukt snygg va?

dagens skönhet:

och så till dagens fulaste. gardinerna som sitter uppsatta i sovrummet i min nya, möblerade lägenhet. jag har nog, ärligt, nästan aldrig sett nått fulare. eller vad tycker ni? :)

inte dagens skönhet:


kärlek! /ia

2 kommentarer:

Arvid sa...

Tycker du de gardinerna var fula?! Då såg du aldrig de gardiner som hängde på mitt rum när jag flyttade in på betel ;)

maria sa...

Undrar om de satt uppe när jag bodde där med.. haha. Bruna skinnsoffan kvar eller?