onsdag 29 augusti 2012

hett i kylan


ett ytlighetens inlägg:

jag och jocke diskuterade på en kaffedejt för ett par veckor sen klädesplagg hos det motsatta könet. vad som var det snyggaste/sexigaste samt det mest överskattade (min idé såklart - jag älskar ju tankelekar!)

jocke var ganska velig medan jag hade mina åsikter helt på det klara. så varsegod, här serveras de på ett silverfat (fast jag antar att jag kanske inte har överdrivet många manliga läsare? ) och dessutom är jag väl inget mode-orakel direkt.

MEN om man vill imponera på mig är det detta som gäller:

sexigaste plagget: stickad tröja/kofta (otippat, haha!). ååhhhh så hett! helst inte en "knäpp kofta" utan någon som är stängd hela vägen men gärna någon snygg detalj som t.ex. en stor krage, knappar på ena sidan av axeln osv. osv. alla killar: införskaffa genast nu när det är höst!

mest överskattade plagget: rutiga skjortor! utan minsta tvekan. alltså, ständigt dessa rutiga skjortor. inte det att det är fult, (eller jo ibland, men inte alltid!) bara det att det alltid, alltid är rutiga skjortor när killar ska klä upp sig. det kanske inte finns så mycket att välja på? vad vet jag. men om de åtminstonde kunde hålla sig till enfärgade skjortor så skulle det ju inte se ut femåringar som ska på dagis-fest. (oj förlåt, vilken diss-tjej)

aja, alla får klä sig hur de vill, men vill man få mina ögon på sig i några extra sekunder kan man ju skippa rut-skjortan och vira in sig i lite stickat istället.

hur tycker ni?










detta var en av få vettiga bilder som kom upp när man googlade "män i stickat". Ganska gulligt ju, kör på det grabs! :)


puss och kärlek!

Inga kommentarer: