tisdag 31 juli 2012

puh!


en sån där dag på jobbet när man gnor som en liten ettermyra i åtta timmar i sträck för att få det att gå ihop (och blir ganska stolt när man inser att man gjort det riktigt bra!) för att sedan direkt hem och starta putsandet och gnidandet och gnuggandet. i sju timmar i sträck. det är nääääästan så detta inte kan kallas ett i-landsproblem. men bara nästan.
(det värsta är att jag inte är helt klar, men jag pallade bara inte mer! gör det sista lilla rycket innan halv tio imorn.)
en tacksam tanke till min mor och far. hade mamma inte hjälp mig med städningen hade jag väl fått hålla på långt in på nattimmarna. å andra sidan fick jag ju lov att göra om allt där hon hade städat efter som hon är en sådan slarvmaja ;) och för en gångs skull kände jag mig riktigt besläktad med min pedantiska syster.

hursomhelst. nu sitter jag i nya lägenheten. och jag bara VET redan nu att jag kommer trivas som fina fisken här.
kom och visit me! (fast helst när jag packat upp! hade man dessutom fått inreda här med sina egna möbler hade det kunna bli huuuur mysigt som helst. 20 mysiga kvadratmeter :) )

endera bor jag på svärdsjögatan 10, eller bergmästaregatan 23, vet faktiskt inte riktigt eftersom det ligger i hörnet.
min adress för post för ganska lång  tid framöver är dock: Baggbo 71, 79021 Bjursås. Och ni minns väl att jag älskar att få vykort och sånt? :)

äntligen är denna dag över och man ska få krypa ner i nya sängen. (om jag kan hitta mina lakan bland all denna flyttröra vill säga.....)


kärlek! /ia.

2 kommentarer:

mamma sa...

Skall du säga, din lilla slarvmaja ;)

Lekattensliv sa...

Det är urmysigt där uppe! Vi har bott där som famil två gånger! Första vi fyra och så när Mattias föddes blev vi fem! Jag sov på en madrass på köksgolvet, med Mattias i en babylift! Tänk dig mig i de där trapporna höggravid! ;)
Du kommer älska stället!