tisdag 10 juli 2012

seger


förut blev jag sur när människor ändrade på mina uppgjorda planer (ja inte så det märktes så mycket kanske, men i mitt huvud). nåde den som kom och förändrade mina träningsplaner, min tanke om exakt vad jag skulle äta för den dagen, hur jag lagt upp min dag osv. ( = starkt kontrollbehov, o-avslappnat, o-spontant)

nu tycker jag om det. ja, när människor ändrar mina planer alltså. tycker om den utmaningen, att jag måste ställas inför valet att vara som förr och alltid hålla mig till min utstakade planering, eller klara av att vara den nya ia, den ia jag vill vara: öppen för förändringar, öppen för att ta dagen spontant. 

jag vill inte vara så låst i mina träningsplaner att jag inte kan ändra på dem för att umgås och vara social istället. jag vill inte att min mat-planering ska vara så hård att jag inte kan göra förändringar i den för att gemenskapsgrejer dyker upp i stället. vill inte må dåligt över att ändra mina planer. 

jag tror jag kan det nu. ! för det mesta i allafall. jag har blivit liiiite mer spontan och det gläder mig. för mig är det en stor seger! 

t.ex idag hade jag tänkt ut en liten plan för min dag. så ringde jocke och ställde den planen lite upp och ner. men vad gjorde det? ingenting. för vi hade det ju skitbra tillsammans, som alltid. och jag hann ju med träningen sen efteråt. och mat i magen fick jag ju i mig. så allt blir ju bra. (vi fikade ekologiskt. värsta bra). 


gammal bild på oss. vi är dom bästa <3 

kärlek! /ia. 

Inga kommentarer: