onsdag 4 juli 2012

hemslöjd och kärlek


för att förtydliga lite från förra inlägget: nä, jag är inte en människa som inte kan, eller aldrig är, glad. jag är liksom inte deprimerad eller så, vad jag vet.
jag kan vara så himla glad! hehe. levnadsglad, livsglad. och den där glädjen kommer ofta av att jag, just det, har Gud.

jag är alltid glad när jag jobbar. på riktigt, inget fejk. jag är (oftast) glad när jag träffar vänner. det är väl bara det att jag funderar rätt mycket.

igår var jag glad. jag klarade av (heja mig!) att ställa in en träning och istället hängde jag med Jocke. vi åt fisk-och skaldjurssoppa på Kopparhatten (asgott!), och var med på quiz. (vi var ganska dåliga...he). och jag förundras återigen av att det finns människor som alltid får en att må så bra. människor som ger en massa livsenergi istället för att suga den ur dig. sådant kan man verkligen tacka Gud för!

nu kanske nån tänker: du tjatar alltid om hur himla bra Jocke får dig att må. om hur ni träffas och alltid skrattar och trivs så himla bra ihop. och ni som känner oss vet ju att vi är de ständiga singlarna i vårat lilla gäng (där de andra gifter sig, skaffar barn och you name it!). varför kan ni liksom inte bara bli kära i varann och bli ihop så var det klappat och klart, alla nöjda och glada.

nä...!
för det funkar inte så.

1. man ska inte förstöra sån fin vänskap, nästan den finaste du har, med en massa sliskig kärlek.
2. huvudargument: man måste ha DET såklart. ni vet, DET, pirret, attraktionen, bli beng-kär som jocke skulle sagt. och det blir vi inte. men han är min bästa kill-vän. (arvid - du hade kunnat konkurrera om den titeln om vi hade bott i samma ände av landet, hehe)


en bild från en av världens bästa jocke-dejter. kopparhatten + dalarnas museum med hemslöjds utställning. alltså, så himla mycket bättre än att gå på bio eller nått sånt. jag är seriös. älska hemslöjd. vi är så sjukt patriotiska j. och jag. dalarna alltså <3.

så om jag nån gång ska på dejt på riktigt. så vill jag gå på hemslöjdsutställning på dalarnas museum. nått bättre kan jag inte tänka mig.

kärlek! /ia.

1 kommentar:

Arvid sa...

Åh vilken ära! Du får se till att flytta hit till göteborg så fort du är tillbaka i sverige så ska vi se vad vi kan göra åt saken!