måndag 16 juli 2012

2012-07-16


lite olika tips:

lyssnade in ett sommarprat nyss igen, Heidi Anderssons, (ni vet "armbryterskan från Ensamheten") mycket bra. värt att lyssnas in!

kom av en "slump" - fast jag tror ju typ ingenting är en slump, jag tror på Gud - att börja lyssna på en låt av ett band. och åhh vad de var bra! inget jag hört talas om innan, men Burning Hearts heter dem och är SÅ bra.

om ni inte sett Batman-filmerna, dags att börja göra det nu! snart kommer ju trean och upplösningen. då blire bio-lyx :)

ett boktips som jag egentligen inte borde ge ännu eftersom jag bara kommit nått kapitel in, men men, böcker som är ur verkliga livet brukar vara bra: Ögonblick som förändrar livet, av Annika Östberg (ni vet hon svenskan som satt i fängelse i USA i 28 år.)

Heidi Andersson

förresten, jag var ju så oträningspepp förra veckan. körde inte så mycket då, tre pass "bara". och kanske var det den extra vilan, kanske var det att jag bara körde på den här veckan, kanske är det för att jag tränar endast för välmåendets skull, kanske för att jag varierat mig en del, men iallafall: träningsglädje har infunnit sig igen. blev sex pass förra veckan, olika effektiva, men eftersom jag är van med den dosen så blir jag inte sliten av den. körde t.om. två intervallpass, var evigheters sen. riktigt impad av mig själv och oj vad pigg och endorfinsprudlande och glad jag blev efteråt.
nu vet ni det.

en asbra helg också med mycket soffhäng och prat och skratt tack jocke, mamma, pappa, jessica, sofia, helena, johanna, pettan, hanna med flera för att ni gjort min glada helg.

kärlek! /ia

Inga kommentarer: