lördag 14 juli 2012

you saved a wreck like me


man KAN vinna över de dåliga tankarna och låta de goda tankarna ta över. jag är ett levande exempel på detta. det känns SÅ bra. visst, det kommer alltid att komma dåliga stunder/dagar. men då gäller det att sammanlagt komma ihåg hur mycket mera de bra stunderna växt till sig det senaste året. ibland hjälper det med ren och skär viljestyrka, att välja de goda tankarna. man måste komma ihåg vilka mål man har i livet, hur man vill vara, vilken sorts människa man vill vara. man måste komma ihåg att välja om man vill vara glad eller ledsen. (ibland vill man vara ledsen och då är det ok med). ibland klarar man det inte själv, då får man bryta ihop inför Gud och i sin förtvivlan ropa ut sitt: hjälp mig! och han lyssnar.
ibland måste man helt enkelt komma ihåg att ta hand om sig själv och sin kropp, rent fysiskt och psykiskt. inte underskatta behoven av sömn, mat, träning i lagom mängd, socialt/ensamtid, jobb, stress, avkoppling och sånt.

igår pratade jag och jocke en del om att vara en bra version av sig själv. att med vissa människor kommer det helt naturligt och helt av sig själv.

jag vill vara den bästa, glada, versionen av mig själv.
och jag är så tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig som hjälper mig till detta!
Tack Gud.

igår natt cyklade jag genom ett nattsvart Falun och en stark, härlig tanke/känsla kom helt spontant: JAG ÄLSKAR DEN HÄR STADEN. för här finns ju människorna som jag älskar.
vet aldrig om jag känt det så tydligt någon gång.

massa friskhetstecken, eller hur? jag blir så glad av sånt.


kärlek! /ia. 

1 kommentar:

Biörs sa...

Trycker på "gilla-knappen" :)