söndag 1 juli 2012

take me to anywhere


jag funderar en del, på lite små viktiga och mindre viktiga saker. ett nattligt urplock:

- jag har blivit en mes. gråter åt kärleksfilmer. hu!

- jag inser, starkt, med bara en månad kvar där: jag kommer sakna Knoppen. (alltså stället jag bor på). kanske så mycket att jag måste bo där igen nån gång. nästan två år, man hinner gå gatorna några gånger då. och jag gillar'om.

- just ikväll får jag tillbaka min storstadslängtan. nästan till och med Stockholmslängtan. USA längtan. men vem säger att man är mindre ensam i en storstad....? men ändå. känslan. husen. gatorna. människorna.

- jag borde verkligen ta tag i att vaccinera mig inför indien. åtminstone ta reda på vad jag bör vaccinera mig mot. skulle ju kunna vara bra kanske.

- man vill så mycket. speciellt på sommaren. drömmer. men ändå så hamnar man där: man jobbar nästan hela tiden och när man inte jobbar orkar man inte göra något annat samtidigt som man är livrädd för att inte ha något att göra. vore allt enklare om man hade någon som puschade en att göra grejer? någon att uppleva något med?

- sommar är underbart. älska sommaren. vädret. värmen. sverige.

- jag har träningsabstinens. behöver en endorfinkick. blir så rastlös och ledsen annars. och får dåliga tankar.

- imorn är det EM-final. något av sommarens höjdpunkt. Italien - Spanien ska följas med stort intresse, så glad att jag inte jobbar då. fast jag vet knappt vilket lag jag ska hålla på. vilket tycker ni?

drömmer mig bort. förblir allt drömmar bara?

kärlek! /ia.

Inga kommentarer: