torsdag 24 november 2011

plötsligt händer det.

.
Nu, typ enda veckan på hela terminen, är det något lugnare i skolan. C-uppsatsen klar, tentan skriven osv. Så då passade jag på att ta en dag off igår då jag blev tillfrågad av syster att passa Edvin medan hon och mamma skulle baka julbröd i vår stenugn hemma i Baggbo. Och det var en deal jag inte tackade nej till. Så gårdagen bestod till stora delar: ligga på filt och jollra med bäbis, gå runt med bäbis i famnen och kolla på lampor (enda som hjälper när han blir kinkig - förutom mat då - men där duger jag inte så bra...), passa på sovande bäbis, barnvagnspromenad (något jobbigare att gå upp för Hagenbacken med nästan 7-kilos Edvin och barnvagn!), lukta på bäbis, pussa på bäbis och byta blöja på bäbis.

detta var mycket av min vy för dagen: (och jag klagar inte!)














Sedan hände något.... oförutsägbart, skulle man kunna säga ;)



Jag blev lite tjatad på att baka. Men när jag väl satte igång var det ganska roligt.

Och himla duktig var jag också! :)


Och nu när jag varit hos mamma & pappa lite fick jag med mig följande saker till stan: cykelhjälm, cykellyse, diverse matlådor, hembakt bröd, julgardiner, en skruvmejsel (så nu är meningen att jag ska fixa och pula på egen hand, oj, oj, oj), ett par nya handledsvärmare... och säkert nått mer.


Och plötsligt kom en förståelse varför syrran alltid säger att det är jag som är den bortskämda av oss två... Men är man lillasyster så är man! :)


Kärlek!
/ia

Inga kommentarer: