onsdag 2 november 2011

and I, I'm lost without you

-
jag vet en lite små-komisk grej/situation jag en gång skrev att jag skulle berätta om senare. och vet inte varför jag kommer ihåg det just idag men:

när jag och mamma skulle till St:petersburg i augusti skulle vi sova en natt på vandrarhem i Stockholm. Och eftersom alla 2-bädds rum där vi skulle bo var upptagna tänkte vi att det fick väl vara ok med ett 6-bädds rum då. Vi kunde ju ha tur att hamna med nån lugn trevlig barnfamilj eller nåra pensionärer eller nått.
Gissa om jag mest gav till ett lätt förvånat, komiskt skratt när jag direkt jag kommer in i rummet inser att vi ska dela rum (litet!) med 3 unga italienska män i ålder 25-30 kanske. (och en typ amerikan/engelsman eller nått i samma ålder) Ha! (och ni som vet om min förkärlek för italienare fattar ju det ännu mer komiska).

Jaja, till del 2: Rummet är fruktansvärt varmt. Att sova i nån sort pyamas eller så är inte att tänka på (jag har fobi för att sova varmt!). så det blev som vanliga traditionen att sova i endast trollorna. Och vad mer: Att ha täcket på sig visade sig inte heller alls vara att tänka på, om man inte ville dö av värmeslag. Så där låg jag ( i överslafen som tur va!) och kände mig som sinnebilden av en svensk, lössläppt tjej. Men vad göra liksom?
och lite komiskt när jag mitt i natten vaknar och ser att de italienska pojkarna också har gett upp allt hopp om värdighet inför främmande människor och ligger med täckerna bortfläkta i sina kallingar och svettas nog järnet ändå...

och resten av denna historia kan ni ju försöka använda era erotiska sexfantasier till....

... eller gör inte det förresten. för det skulle hamna väldigt långt från verkligheten. (jag hade ju mamma med mig ;) )



Puss hej leverpastej!


och kärlek!

/ia.

Inga kommentarer: