tisdag 22 november 2011

jag krossar fönstret, tar mig in i ditt rum

-
känns som jag ofta skriver om så seriösa saker nuförtiden. och det är väl bra, jag är ganska seriös av mig. men nån liten vanlig tokighet som man hittar på kan man väl också nämna. fast så tänkte jag efter och insåg att jag nog inte hittat på så mycket tokigheter alls på senaste tiden

Fast ett litet tips på vad ni kan försöka undvika: I torsdags var jag på ett cirkelfys-pass där vissa av övningarna skulle genomföras med kettlebells (kan lägga ut en bild ifall detta inte är uppenbart för alla vad det är - jag kan ju inte utgå från att alla är lika nördiga som jag...)
Hursomhelst: Man skulle göra knäböj och sen trycka upp kettlebellen (hur skriver man det i singular???) ovanför axlarna. Och två (!) gånger lyckades jag dra upp den där kulan rakt mellan benen istället.
Aj!... kan jag ju säga. Men ändå tacka min lyckliga stjärna för att jag inte är kille, för då hade det nog gjort ännu ondare och kanske orsakat massiv spermiedöd...



Mordvapen typ? :)

(Åh SofiaB, jag glömmer aldrig när du gjorde knockout på Jerker med ditt dunderskott i skrevet.... Jerker var vår lärare om nån undrar... sjukt kul - och han är pappa nuförtiden så han blev ju inte skadad för livet iallafall...)

tack & godnatt.
kärlek!
/ia.

Inga kommentarer: