tisdag 30 juli 2013

questions and answers

jag tänkte jag kunde svara på två frågor (av helt olika karaktär, haha) jag fått på min blogg den senaste tiden.

den ena var om jag hade några bra tips på öronproppar (angående att jag sover som en kung efter att jag nattjobbat och pluggar in örproparna -hör ingenting!) : Jo, inte sådana där gula skummgummipluttar typ, utan har köpt ett par i plast, som räfflade 'ringar´ typ, som finns på apoteket. med senil-snöre på. 30 spänn, kan ju vara det bästa köpet nånsinn.
om man kör in dem ganska långt i öronen (kan ömma lite iofs) så blir man så gott som döv. ambulanser, katter, byggjobbande grannar, väckerklocka, fester... allt försvinner och det blir du och din lilla sov-bubbla. grejt! :D

fråga två var från en tjej som skrev lite om att hon också haft problem med mat/ätstörningar/hälsohets osv. och frågade om jag hade barn/försökt bli med barn/ kan bli med barn angående att hon hade svårt för det (relaterat till ätstörningar).
Nä, barn är/har inte varit aktuellt ännu. expertisen (läkare och barnmorskor) säger att det inte ska vara några problem den dagen det känns aktuellt. förut var jag mer nojig, nu väljer jag att lita på dem... och nått mer och mina tankar i den frågan väljer jag att inte utveckla här... någon sorts gräns mot det mer privata har till och med jag.

numera ser min 'diet' mera ut såhär. haha :)

om det är nån som läser bloggen och undrar något är det bara att fråga på. om vad som helst, så ska jag svara så gott det går.

kärlek! /ia

1 kommentar:

Anna sa...

Tack för tipset om öronpropparna. De ska jag helt klart testa. Låter perfekt med öronproppar som i stort sett gör en döv. Måste ju vara hur skönt som helt att inte hör nått när man sover. Tycker själv att de gula skumpropparna inte dämpar så bra samt att det är svårt att få dem på plats i öronen.