torsdag 18 juli 2013

17 juli - sleeping baby

idag har jag sovit så länge att jag inte hunnit med så mycket att va tacksam över, haha.
nädå, nu kör vi, juli ut ju!

- tacksam för att jag kan sova så bra efter nattjobb, annars vore det ju jobbigt. det går faktiskt ganska lätt och bra att jobba natt.
i med öronpropparna bara och jag sover som en king;)

- tacksam för att jag kände mig tillräckligt bra i halsen för att kunna ta mig iväg och träna idag.
ett skivstångspass blev det. superkul! så skönt när hela kroppen får sig en rejäl genomkörare. vill bygga muskler:) men vill framförallt kunna träna utan att bli sjuk. (sen åt jag tårta, haha)

- tacksam att jag faktiskt blir riktigt tillfredsställd av att pyssla hemma, hålla ordning, laga mat, baka, städa osv. vad kul det är att jag tycker det är kul. blir ju mycket lättare att hålla fint då.

- tacksam att jag faktiskt är inne i en period när jag inte tänker så där alldeles för mycket. eller tänker iallafall inte en massa jobbiga, negativa tankar om mig själv. att jag inte skulle räcka till.

- Tack Gud att vi efter en tids kamp fått lite rätsida på varandra. Tack att jag insett att jag inte behöver vara rädd för dig, att du inte är ute efter att döma mig, förminska mig.
Nej tvärtom, du gör mig lugn. du gör mig trygg. du tar mig igenom motgångar. du stärker mig och ger mig kraft. du älskar mig. de ser till alla de bra sidorna av mig, inte de fel jag gör.
du gör mig glad, inte ledsen och bekymrad. ja, Tack Jesus att du gör mig fri och fyller mitt hjärta med kärlek. den största gåvan.

- Tack Gud för alla de människor jag får möta. i jobbet. Tack för de gamla skröpliga tanterna som får mitt hjärta att värka av medkänsla. vill bara ta dem i min famn och göra dem hela och friska om jag kunde.
Tack för stunder då stressen är borta och man får tid att se och prata med människor. jag älskar det. det är det jag är skapad för.

Tack.

morgonstund

kärlek! /ia


1 kommentar:

Anna sa...

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig.
Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.