torsdag 4 juli 2013

4 Juli



Idag är jag tacksam för:

-sovmorgon. att jag förmår att släppa på min stenhårda disciplin och gå tillbaka till sängen och sova nån timme till när kroppen och hjärnan skriker av trötthet. och att jag hade ledig dag så det inte gjorde nått att jag 'sov bort' förmiddagen.

- att jag har min iPhone så att jag kan blogga, använda internet m.m nu när min dator 'står på tork' efter en liten vattenolycka orsakad av mina ytterst busigs katt-sambos... say no more...

- att jag faktiskt märker att jag slutat oroa mig för saker som egentligen inte är livsviktiga, tex. en eventuellt trasig dator. har fått perspektiv på livet. så länge man har hälsan och ens nära och kära är friska och mår bra får man va nöjd.

- att jag haft en trevlig eftermiddag med Jennifer. Käkat på stan, babblat och tränat ihop (riktigt kul med ett gympapass som omväxling faktiskt). Allt blir ju trevligare med sällis och J är en nybekant, men väldigt härlig tjej har jag upptäckt :) kanske blir en gemensam fotbollscomeback också! ;)

- att jag trivs så bra i min lägenhet så att jag tycker det är rätt soft att bara hänga hemma och mysa, typ läsa en bok eller så, även om man råkar vara själv.

Hoppas DU haft en bra dag.
Kram mina fina vänner.

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: