måndag 22 juli 2013

21 juli - I need your love

idag har jag varit tacksam för:

- när jag fick gå och lägga mig 07.30 imorse. SÅ trött och det var SÅ skönt att få krypa ner under täcket. somnade nog på 15sek typ och sov gott till halv fyra i eftermiddags ;)

- Tack Gud att jag tycker det är roligt att blogga igen, att jag hittat lite mer inspiration och fått tillbaka lite skriv-självförtroende. Tack också ni som kommenterar och uppmuntrar, det betyder massor för att man ska få lust och lite tro på att man kan och har nått vettigt att skriva om.

- Tacksam för att det faktiskt passade att gå på gudstjänst mellan jag skulle iväg på nattjobb igen. Behöver det. blir lite långt mellan gångerna ibland såhär på sommaren. Kyrkan har ju en sommargård ute i Stennäset, så fint där vid sjön.
För mig är det viktigt att ibland få fyllas på med Guds ord, sjunga lovsång och kanske framförallt få träffa och ha gemenskap med andra kristna. Man blir liksom så stärkt och glad. Får kraft att orka vara en positiv liten prick igen ;)

-Tacksam att jag är ledig imorn efter nattjobb, att jag nog kan byta till mig en ledig fredag och därmed förlänga Göteborgsvistelsen.

utsikt över Falu Koppargruva
kärlek! /ia

Inga kommentarer: