onsdag 12 september 2012

glad och snygg


ämne: när jag kan skratta åt mina egna tankar:

idag, första vändan jag gjorde ärenden på stan så orkade jag verkligen inte svida om från det jag var klädd i. så det innebar joggingskor, träningsbyxor, en sliten huvtröja och världens slarvfrisyr.
men jag gick med rak rygg för det och tänkte: jag ser ut som ett slo. men jag är iallafall det snyggaste slo't jag vet. 
hehe.

för övrigt: vågar gjort reseärenden med glatt hjärta idag. har frimodigt skrivit in, men tusch, flygtiden på söndag. har indien-målat naglarna, inkulusive tånaglar. jag TROR på detta nu. i ständig bön.

ikväll säger jag hejdå till tjejerna. mina fina fina tjejer. även om anledningen är en hejdå-middag så känns det alltid så fint och fullt av förväntan av en trevlig kväll, när vi lyckas samla ihop hela gänget. vi som känt varandra sen barnsben. kan varandra utan och innan. det är kärlek! 

har träffat på så många nära och kära, vänner och bekanta idag och på senaste tiden som är så goa och tänker på mig. och ja ni bara förgyller mitt liv! att få känna sig så omtyckt och uppskattad och betydelsefull som jag gör nu (och faktiskt, äntligen, kan ta åt mig av!), det är en ynnest. eller grymt på lite mer normalt språk ;)
att ha så många människor som ber för en... det är nog världens största välsignelse!
Tack!

















kärlek! /ia.

Inga kommentarer: