onsdag 12 september 2012

it's more than a feeling


åhhhh....!
nu KANSKE jag har fått ett positivt visum-besked. men vågar verkligen inte säga hej än, för denna bäck har visat sig vara så mycket svårare och djupare att ta sig över än vad jag först kunnat föreställa mig. men hopppas, hoppas, hoppas att detta inte är falska förhoppningar som ska leda till stor besvikelse.

men är så glad och tacksam (och nervös!), att jag kanske, förhoppningsvis, tror!, att jag kommer ha visum och pass imorgon eller på fredag (verkligen in i det sista). nu är det bara att BE ännu mer. att detta flyt ska hålla i sig. åh tack Gud att du lyssnat på mina och alla de som bett/ber för mig's böner.

och andra positiva "böne-besked" alldeles nyss också. om sjukdom som ger vika. det är stort! det lönar sig att be! Gud är stor och Gud är GOD.

kom igen nu, ända in i kaklet med alla dessa böner så kanske jag sitter på det där flyget på söndag. så att R. blir frisk. och jag börjar på riktigt känna mig förberedd på en vandring med Gud och en vandring i bön under 3 månader i Indien. 

























kärlek! /ia.

1 kommentar:

Helena sa...

Åh, jag måste ju bara kommentera. Tanken "Gud är med ända in i kaklet" var vad som tog mig igenom jobbiga stunder i Kongo. Välbeprövad tanke alltså, håll kvar i den! :)