lördag 1 september 2012

september no. 1.


idag:
- försökte ta en lång sovförmiddag då jag påbörjar en tredagars med nattjobb (och inte har förmågan att powernappa på beställning). så till tio sussade jag sött :) 

- sen en ganska lång promenix med Emelie. fina, kloka, rara vän! viktiga samtal fördes.

- tog tag i en sån där "vuxen"/resegrej. ringde banken och fixade lite. varje gång jag måste ta tag i såna här grejer måste jag först ladda upp mentalt och känner mig sedan lite trött och slut efteråt. orkar bara en sån grej per dag oftast. sjukt ju, det handlar ju ofta bara om t.ex. ett telefonsamtal eller ett kort möte. MEN jag tycker sånt är asjobbigt. iallafall i förväg. jag har ett struts-beteende. vill stoppa huvudet i sanden och inte ta tag i grejer - och sen står man där tillslut och är ute i sista minuten och förbannar sin slarvighet och lathet. för hundratusende gången. aja.

- skivstång intervall på friskis. med johanna. första intervallpasset för mig sedan i våras, och nä, konditionen är nog inte riktigt så dålig som jag inbillat mig. men oh så svettigt. och härligt.

- sen var jag lite darrig på benen och susig i skallen (lite dåligt ätande på dagen innan) och vad passade bättre än att slippa laga mat och köpa med sig sushi hem. alltså varför har jag ätit så lite av detta fantastiska i mitt liv? sushi är ju gudagott ju!

- han in på ungdomssamlingen en sväng, för att visa mitt tryne och intresse, även om jag tar en liten sverige-paus snart. det jag hann med på mitt halvtimmesbesök var att kränga en bit kebabpizza. också gudagott - så mums sa magen och bra sa trötta hjärnan. onödigt sa äs-ia.. skit skit skit i och ignorera såna tankar!

- är nu på jobbet. lungt - än så länge. kan bli en lång natt, längtar efter att få krypa ner i bädden och sluta mina blå.

och nu blir det aldrig mer augusti 2012. skönt? sorgligt? tog vi tillvara på den?
















kärlek! /ia.

Inga kommentarer: