tisdag 4 september 2012

jag ligger på sängen och tänker "tänk på mig"


borde inte sitta och blogga ikväll då det är 05.20 uppstigning imorn, blev inringd av jobbet. så jag bara kopierar detta facebook-meddelandet jag skickade till min syster (hon är trädgårdsmästare) idag. lite komiskt tyckte jag:

"  idag läste jag det här citatet i en bok (typ) "livet är inte en fotbollsplan att rusa över utan en trädgård som måste vårdas" och då tänkte jag på att jag är/var en fotbollsspelare och du är trädgårdsmästare.... verkar som du valt det rätta sättet att handskas med livet på då! ;) hehe.

men jag är rätt nöjd ändå!  "



ja kanske kan man få ett bra liv trots att man man inte gör som de kloka människorna säger.


träningstjej hej! 

dagen fortsatte bra förresten, träning och sedan sushi och höstkväll med jocke. fint! vi pratade också om det där om vad som är ett bra liv. och vad andra säger är ett bra liv. vi är så förbenat kloka när vi slår våra huvuden ihop. (och fortfarande, såklart, bara de bästaste av vänner. hatar att alltid behöva kommentera det såfort man har en kill-bästis. ) 
på fredag åker vi nog på västerås-weekend och hälsar på Chellis och Sofia. yeah! 

(men när ska man få tid att bara vara hemma och blogga egentligen? hehe. det är roligt när det är hektiskt, men älskar ju att pula runt hemma och bara nörda också...)
kärlek! /ia.

Inga kommentarer: