måndag 28 maj 2012

work it


som vikarie kan ju schemat bli lite hursomhelst. och det har funkat oväntat fint och jag är jätteglad att få jobba.
men nu på slutet har jag känt litegrann att det var längesen jag hade två lediga dagar i rad, jag jobbar ofta ett par dagar, är ledig en, jobbar några dagar igen och så vidare. och slog en liten kik i allmanackan och ser att det kommer gå 6 veckor (!) från det att jag senast var ledig två dagar i rad tills jag är det igen. på ett 80% schema... hur går det till egentligen?
och för första gången hela den här jobbperioden sen februari känner jag faktiskt att jag skulle behöva åthämta mig mer... speciellt kanske med tanke att jag ska jobba 100% hela sommaren utan ledighet. men men, helgen om två veckor är jag ledig, haha.

och nä, någon större nöd på mig går det inte. och JA, jag är jättesuper tacksam att ha ett jobb att gå till. och jag gillar att gå dit. men det är ganska psykiskt krävande också, speciellt när man är ny. man måste liksom ladda upp psykiskt inför varje nytt jobbpass. vara nervös och liiiiiten liten klump i magen innan, man vet ju aldrig vad som väntar. ibland är det stress from hell, ibland ställs man inför krångel och svåra situationer som man knappt känner att man klarar av.

men: let's bita i äpplet bara. nu kör vi tre dar till! men jag ber till Gud att han ska ha omsorg och göra mina jobbdagar bra. hej hå, let's go!

kärlek! /ia.

Inga kommentarer: