måndag 28 maj 2012

amazing grace


åh, lite lite bitter över att finvädret är borta nu när jag var ledig idag kan jag inte låta bli att vara. hade ju sett framför mig en dag liggandes på en filt vid en sjö, med stek hela dagen. men men, finingvädret kommer väl tillbaka såsmånigom.

och trots jobbhelg i den perfekta maj-värmen så hann jag delvis med att ha en fin och rolig helg ändå. på lördag åkte jag ut till bjurs efter jobbet och fikade lite med mamma och pappa för att sedan gå på tjejmiddag hos helena med mina brudar. mycket mycket trevligt! några timmar på balkongen med hembakad pizza och lite rödvin (äckligt ju! haha) och sedan eurovision song contest, med svensk seger och allt. och sån där tropisk värme så man blir helt svälld och pigg-trött. härligt, haha.
och inga dumma mattankar fick erövra min hjärna. yes, seger!

och sen sov jag hos mor&far och han gå på fin, solig morgonpromenad i baggbo-trakterna, äta utomhusfrukost i sällskap, säga grattis till mor på morsdagen, äta en bit tårta, sola lite innan jag for in till stan för gudstjänst innan jobbet. var i valet och kvalet om jag skulle åka in, men ÅH vilket rätt beslut det var att göra det....

Gud är fantastisk. trots att jag faller, faller tillbaka, i mina fängelsehålor och helvetestankar, i ofriheten, gång på gång, så tar han mig i sin famn och rättar upp mig, gång på gång. för mig in på rätt väg. igen och igen och igen. ger mig glädjen tillbaka. igen och igen och igen. sänder precis rätt människor i min väg.  fyller mig på nytt med liv, igen och igen. jag är så evigt tacksam. för hans tålamod med mig. för hans kärleksström. för friden. för kärleken. för glädjen och bubblet. för insikten i vilken väg det faktiskt är jag vill vandra.

här kommer lite baggbo-bilder från en fin dag: 

baggbo-huset

baggbo-katt.

frukostbord
 


baksida och uteplats

nu ska jag luncha med J.K och J.B. det blir nog en bra ledig dag det här, trots solbrist.

kärlek! /ia

Inga kommentarer: