torsdag 3 maj 2012

daughter of mercy, daughter of strenght


lite om träning och hälsa:

jag hade ju ett nyårslöfte om att kunna göra 50 armhävningar i rad innan året är slut. hur går det då? nja... sådär alltså, jag övar ju inte överdrivet mycket på det alltså. den gången jag skulle testa hur jag låg till så blev det 35st med liiiite vilo-fusk, så bara man skulle lägga på ett kål skulle man väl kunna klara 50 innan nyår.. vad nu det ska vara bra för, haha. kan ju träna på det i indien kanske, då lär det väl inte bli mycket annan träning (klart det skrämmer mig - men det blir också en livs-utmaning, har levt med träningen som bästa vän i säkert fem, sex år nu, så att prioritera bort den är också en stor utmaning)

sen fick jag häromdagen för mig att man kanske skulle se hur länge man kan stå i plankan. har aldrig testat att maxa faktiskt, så det kanske vore nått. en minut? två? tre? vad tror ni, vad klarar man?
vi får väl se... vad nu det ska vara bra för också - men det är kul med utmaningar :)

och så tänkte jag meddela den positiva nyheten att jag för första gången på månader känner mig någorlunda trygg i min egen kropp igen, och det är en bra känsla som jag vill vara rädd om och inte förlora.

och dessutom vill jag säga detta: idag har jag vilodag. är helt tömd i benen typ. och jag har vett nog att vila ibland faktiskt, så ni behöver inte vara rädd att jag tränar ihjäl mig direkt, haha.

PT-fia är lite tränings- och hälsoinspiration för mig i bloggvärlden, det får räcka med att läsa en sådan blogg, så det inte stiger mig åt huvudet. man måste passa sig lite för sådant som kan uppsluka en helt. jag tränar på att lära känna mina egna gränser.


kärlek! /ia

Inga kommentarer: