tisdag 8 maj 2012

jag vädrar blod, det luktar sorg.


jag hade faktiskt lite tankar som INTE handlade om träning eller jobb som jag hade tänkt skriva ner ikväll. MEN jag blev alldeles för trött för att tänka klart.

haft ytterligare en dag som jag älskar't: jobb och träning. och jobbet var extra roligt idag ( NÄ det handlar inte om att kolla på läkare,... faktiskt!) utan att jag fick göra en "studiebesöks"-dag nere på ÖNH-mottagningen (är ju på vårdavdelningen i vanliga fall). och varför var det så himla roligt då? jo, för att jag lärde mig massor! och jag älskar att lära mig nya saker. och träffade nya trevliga människor, både personal och patienter. looooove it!
och därför är jag lite ledsen att jag är ledig i tre dagar framöver nu. eller ledsen... rädd snarare. jag mår ju så bra när jag är aktiverad och sysselsatt och gillar inte att ha en massa dötid....
aja, skitisamma, man kanske kan få hoppas på lite finväder eller nått iallafall.

ja, och eftersom gårdagens träningsplan blev ändrad med spinning+styrka istället för löpband så var det dags för löpband+styrka idag. och nu är jag helt slut. hjärn-slut och ben-slut.
fast det känns lite förbjudet att gå och lägga sig före kl 22 när man är ledig dagen efter. som att sova bort sitt liv typ. men hur vettigt är det att vara vaken när man knappt orkar tänka? imorn blir det nog eventuellt förmiddags-löp med johanna också, så då gäller det att ladda. att träna på fm är ju inte favoriten kanske.

SÅ, imorgon (kanske?) det kommer något inlägg till bevis på att jag inte bara tänker på träning. godnatt så länge. sweethearts.


förresten, kan inte någon ge mig lite boktips? jag har lästorka. och hittar aldrig något roligt på biblioteket tycker jag.

kärlek! /ia

1 kommentar:

maria sa...

Läs alla John Ajvide Lindqvist böcker, eller du kan hoppa över novellsamlingen Låt de gamla drömmarna dö. Men de andra! Ifall du gillar skräck, vilket alla borde göra i bokform... :)
Annars går du till Myrornas och gottar dig i pockethyllorna. Billigt och bra! Själv har jag köpförbud nu, måste läsa allt jag har här hemma.. :)