tisdag 1 maj 2012

when love takes over


så. det här med att vara ledig, jo visst är det ganska skönt, med finvädret och allt. (har invigt balkong-solandet idag - med solkräm och utan brännskador, yeah!) men nu är jag trött på ledighet och är så glad att få gå till jobbet, dagtid, imorgon.
för det här med ledighet och solsken är nog kanske inte så hälsosamt, idag råkade tiden och vädret t.ex. locka mig till nästan 3h promenerande samt 1h löpträning (bra med johanna-sällis, då pratar man så mkt så man glömmer att det är jobbigt, haha) och mina benhinnor och ljumskar börjar protestera. men framöver är det lite jobbande som gäller så då hinner jag ju bara ett pass per dag ;)

och så tänkte jag säga till nyfikna: håll lite utkik här framöver. för snart tror jag saker och ting är definitiva och klara och bokade och betalda och DÅ finns det väl inga hinder för att jag ska våga avslöja vad den där hösten och den där resan egentligen handlar om. jag kan säga att det är skräck och förtjusning i en salig blandning här just nu, haha. jag får verkligen öva mig på att förlita mig på Gud.

och avslöjande, liiite spännande grej nummer två kan också komma snart: anledningen till varför jag återigen ska klä mig i folkdräkt den 13 maj, och vilket ärofyllt uppdrag jag fått mig tilldelat och sagt ja till. spännande och ansvarsfullt.

så ja, håll utkik.

kärlek! /ia.

Inga kommentarer: