fredag 9 december 2011

unrecognizable to myself - så glad!



Lite vardagsbabbel:


Saker jag är stolt över:
* Eftersom jag påtalat lite av min oduglighet i hushållet, så vill jag bara påpeka att jag alltid bäddar min säng. Varje dag!
* Fredagar är vägningsdag. Idag är det fredag – och jag har inte vägt mig. Har inga planer på det heller.
* Att jag äntligen tagit tag i tanken jag haft i flera år om att skaffa mig ett fadderbarn. Jag ger ju redan mer pengar till sånt än vad det kostar i månaden att ha ett fadderbarn så då kan det ju vara lite roligare med något man kan engagera sig lite mer i, personlig kontakt osv. Och kanske åka och hälsa på såsmånigom… Så väntar med spänning för att få se vad det blir för liten flicka/pojke/krumilur som ska bli mitt lilla hjärtebarn, förutom Edvin då, åren framöver..



Lillhjärtat <3


*Och på tal om Edvin, den fina killen har jag pratat lite telefon med idag. Han gurglade och skrattade så fint så åt moster :)
*Det snöar så fint att jag blir alldeles lycklig i hjärtat.
* Träningen går alldeles utmärkt bra, det känns skönt och tacksamt att kunna träna på utan sjukdom. Och det känns som jag utvecklas, i alla fall styrkemässigt, konditionen är det väl lite sisådär med;) Och nu längtar jag bara så mycket efter att få dra på sig lite trikåer, spänna fast pjäxorna i skidorna och sen bara köra järnet, kroppen, kraften, snön…. Åh jag längtar!

Och, som vanligt: Jag är så tacksam. Tacksam till Gud att jag får prova på hur det är att leva med massa livsglädje och energi. Vad sjutton kommer all denna energi ifrån egentligen…? Jag älskar det i alla fall.

Kärlek!
/ia.

2 kommentarer:

mamma sa...

Jag älskar det också!!!...
.. och Edvin har jag KRAMAT idag!

maria sa...

Släng ut vågen, gör det bara! :)