måndag 25 juni 2012

livets vecka



oj, oj, oj. 
bra vecka! så om det fortsätter på liknande sätt så kanske den där drömmen/målsättningen jag satt upp "bästa sommaren någonsin" (bra att man inte har några höga förväntningar, hehe) faktiskt kan infrias.

för ja, tänk om alla veckor var som den som gick. då skulle man ju aldrig behöva oroa sig och noja sig om ensamhet. ha långtråkigt.

typ såhär kan en grym vecka se ut: på måndagen hade vi träff med hela tjejgänget, alla var där, vi åt tacos och jordgubbar hemma hos johanna. så mysigt, för ni är mina bästa tjejer. som jag kan berätta alla mina tokigheter för.
och i tisdagskväll var jag hemma hos patrik och såg på fotboll. äntligen en grym match av sverige och trevligt sällskap och fotboll, vad kan man mer önska av en vanlig tisdagskväll?
i onsdags var jag ledig, solade, var ute och promenerade med hanna. fin vän. och på kvällen hade jag träningssällskap på Friskis av min vän och kollega Rickard, mycket roligare att träna med sällskap!
i torsdags pressade jag lite mer sol på balkongen, fikade på Bryggan med Johanna&Kikki, åkte hem till mamma och pappa och käkade och såg på fotboll med farsgubben. också mycket fint.

och ja sen blev det MIDSOMMAR. och vilken fin midsommar sen!
dagen spenderades med familj och vänner till familjen, mat och gulliga barn. systeryster och edvin.

Baggbo-flickorna <3

sen bar det in till falun igen, midsommarhandling med Jocke och Chellan, sjukt nice midsommarmiddag i Stennäset med nyss nämnda. Chellan fick mig att äta en halv kokt potatis. rekord - pappa blev impad! hehe. (och INTE gott). och så ost och vin och solnedgång och sen tvingade jag och C. de andra in till bojsen för att se på fotboll, hehe. såklart, det var ju tyskland som lirade!

uppdukat till fest i Stenäset


och efter jobbet på lördag var det dags för årliga midsommardagsfirandet hos jessica på skovägen. slår aldrig fel! grillat, kubb, fotbollspelande, fotbollskikande och det bästa: en massa dans! fuldans. 
och dansandet fortsatte natten lång, där jag följde med till dössberget trots att 05.30 uppstigning väntade. tyckte jag var bra gjort av mig :)
och oj, alltså. att stå i en hal, gräsig slänt och dansa till e-type trodde jag aldrig kunde va så kul. men det var det - eftersom jag befann mig i bästa sällskapet. jag,jocke,johanna, chellan - vilket dreamteam.

och sen överlevde jag att jobba igår, med mina trevliga arbetskamrater som jämt gör det roligt att gå till jobbet, och på kvällen blev det fotboll + statoilrunda och med grabbarna J & C.

åh herre vad jag skrattat i helgen. det känns så fint i magen. att skratta är nog det bästa och finaste jag vet.
TACK alla vänner som bjudit på så många glädjestunder senaste veckan. Extra tack till Jocke & Chellis som gjorde midsommar till en 3-dagars lång livs- och skrattfest. välbehövligt. 


svensk midsommar när den är som bäst. då älskar man detta land. och dalarna, älskade, fina dalarna! 


kärlek! /ia. 

Inga kommentarer: