torsdag 14 juni 2012

att gå med lätta fötter


jag försöker ju hela tiden kämpa med mig själv till att bli en sådan positiv människa som möjligt. välja mina tankar, styra dem åt det goda. få en sådan positiv livssyn som möjligt. inte låta destruktiviteten ta över.
jag försöker bli en människa som sprider något gott. som är trevlig att vara med. som peppar och gläder, ställer upp och går att lita på.

griper man varje halmstrå man kan, i tider av lite dålig "gudsinspiration-flow" (eget-komponerat ord, haha). i Bibeln fångar jag en enda mening som uppmuntrar mig, puschar mig, hjälper mig på rätt väg, får mig att vilja komma ihåg vem jag vill vara och vems jag vill vara, vem som ska få vara min Gud.


"Skönt ljuder stegen av dem som bär bud om goda ting"

För mig blir det den perfekta påminnelsen om hur jag vill leva mitt liv, i vilken anda. och också en uppmuntran om att när vi efter vår bästa förmåga försöker sprida Guds kärlek och hans ord, så kommer människor också att ta emot det på ett positivt sätt.

och Åh, vad jag börjar bli sugen på sånt här. tänker och funderar redan på vad man ska åka under Vasaloppsveckan. jag är hopplös! 
kärlek! /ia

1 kommentar:

Johanna sa...

åh tack ia, jag blir alltid lika glad när jag får höra det från dig! :D puss!