lördag 22 december 2012

tror du vi kommer leva lyckliga i alla våra dar? även om vi aldrig mera ses.

igår spenderade jag min tid hemma (förutom att städa) med att skriva ett blogginlägg om killar. men det lät så sjukt bittert så det kunde jag inte publicera så jag skrev ett nytt. som, surprise, lät så himla bittert, fastän jag försökte låta bli. så det blev opublicerat, som tur är, det med. så det var ju slöseri med tid.
(jag blir ju lite aggressiv och surig av frustrationen av att inte kunna träna. hoppas jag kan göra ett pass innan jul, så att julefriden kan räddas ;) )

det handlade inte om att jag är bitter för att jag inte har nån kille, för det är jag inte (jag bara låtsas det ibland när t.ex. mamma och pappa ska tycka synd om mig). utan min bitterhet, och (ibland) ilska och bitchiga, arga, uppnosighet handlar om de killar jag redan träffat och 'avverkat'. för hur DE (inte jag!) komplicerar till allting efteråt. Spån! (och sårar mig lite om jag ska vara ärlig).

aja, hursomhelst, jag ska inte skriva om detta. för jag insåg det, jag vill inte vara bitter. (bara bitchig, hehe).
OCH det finns ju bra killar också. faktiskt. tror jag...? ha.


igår sprang jag runt på stan. som en iller - och var effektiv. de viktigaste julklapparna är nu kirrade: Edvin, mamma, pappa, Anna & Mattan. Mest nöjd är jag nog med A&M:s paket, det är så himla snyggt. vill de inte ha det tar jag det gärna själv :)
resterande familj får vi se om jag hinner hitta nått till, annars finns ju den praktiska, genialiska, egentligen bästa nödlösningen: istället för paket: pengar till välgörande ändamål. alla har ju redan allt och vissa har inget, så det är ju en mer rättvis fördelning. 


till mig själv försökte jag hitta en jul/nyårsklänning. och gick bet. provade inte ens en enda. jag vet ju att jag bara skulle känna mig ful och fånig i såna där uppklädda saker. däremot blev det andra nödvändigheter: en utökad skid/träningsgaderob: underställ och skidhandskar. sånt där jag gillar att köpa. så mycket lättare, och jag känner ju mig bra mycket snyggare i ett underställ än i en glittrande klänning, haha. deet kanske får bli outfiten i jul? ;)

och sen hade jag en fin helkväll med bästa-johanna. det är bäst och säkrast att dejta tjejer! - no problems liksom. ;) det blev en fin julmiddag (thaimat) och bio med hobbitarna. jag har ju börjat gilla sånt där overkligt ;)


nu snöar det så där fint: stora fluffiga flingor som sakta dalar ner.
det är lite hetsig stämning i huset, när som helst kan nån explodera, eftersom det ska städas och putsas och fejas och handlas och tvättas och diskas och sånt. (ja, jag vet att det måste göras!) man smyger på tå och vill helst smita ut i vinterlandskapet, så det ska jag göra snart.
tyckte halsen kändes bättre idag men det var kanske tur att det inte var nått skidåkningsväder så jag kan hålla mig i skinnet och vila nån dag till, så jag blir riktigt frisk.

sen önskar jag detta i julklapp: att få vara frisk så jag kan hårdträna in 2013, köra på sjukdomsfritt i massa månader och bli stark och snabb. ja det önskar jag mig. och ett fridfullt hus. och kärlek och lycka för mina fina vänner.


kärlek! /ia. 

Inga kommentarer: