lördag 29 december 2012

don't fear the darkness

det vettigaste jag har gjort idag (det enda jag hann med - nattjobbar ju nu) var att klämma fyra varv på elljusspåret. var ju helt ok att åka där faktiskt, så det får det bli fler gånger när man måste kvällsträna.

här lite julaftonsbilder på Edvin & Selma -gullepluttarna. :)




kärlek! /ia

1 kommentar:

Madeleine sa...

Hej Ia!

Jag har nyligen hittat på din blogg och måste säga att jag verkligen fastnat för den. :) Jag tycker att det är otroligt roligt att du skriver öppet om din tro, det är inte ofta man ser sådant i dagens bloggar.

Nu till saken. :) Jag har förstått det som att du arbetar som sjuksköterska och jag tänkte därför om du ville hjälpa mig lite, ge mig lite råd...

Det är så att när jag började högskolan i höstas så valde jag mellan lärarprogrammet och sjuksköterskeprogrammet, och mitt val föll till sist på gymnasielärare. Jag känner mig fortfarande osäker på mitt val, och skulle helst faktiskt vilja läsa till båda yrkena.

Det som gjorde att jag valde bort ssk var pga allt negativt jag har hört om yrket och av alla som säger att om de fick välja om, så skulle de valt något annat yrke. Jag är också livrädd för att hamna bland massa bittra människor, jag är nämligen väldigt känslig för negativa energier och tar lätt åt mig, så det var också en stor bidragande orsak, då jag hört att det finns många av den sortens människor inom vården.

Nu tänkte jag därför höra med dig. Hur känner du för ditt yrkesval? Skulle du rekommendera ssk-yrket till andra? Är det så stressigt som alla säger? Jag skulle bli superglad om du skulle kunna berätta lite mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska.

Många hälsningar,
Madeleine

Och gott nytt år på dig!