onsdag 12 december 2012

natten är vacker, du är som natten

jag har köpt en enda julklapp i år. den från pappa till mig. årets viktigaste ju ;)  och vad önskar man sig i julklapp? jo självklart träningsgrejer. man måste ju passa på, allt är ju så sablans dyrt och pappa är ju stenrik... eller, det var han ju inte. däremot hatar han att köpa julklappar så det får man fixa själv, och då bestämmer man väl själv priset också, eller? :) 

så, årets: spinningskor!
tyckte det var på tiden jag skaffade mig lite riktig utrustning. nu ska jag cykla som en tok! ;)



alltså, att gå i vanliga klädaffärer... kan väl vara kul. ibland. men det är svårt att hitta något man tycker passar, något man verkligen vill köpa. MEN när jag går in i en sportbutik... då går pulsen upp och det kliar i fingrarna. Jag vill ha allt. För tänk på allt roligt och härligt jobbigt och endorfinkickade stunder man kommer spendera med de träningssakerna man köper.

När jag var student tänkte jag såhär: när jag börjar jobba och får lön och lite mera pengar att röra mig med önskar jag att få spendera dem på..... bättre/mer träningsgrejer. det är ju så roligt! för ju mer/bättre/snyggare utrustning man har, ju mer peppad blir man ju på att träna.

... för ja, det var ju det där, att inte bara köpa grejer utan att använda dem och komma iväg och köra också. längtar redan till imorn då jag banne mig ska ta mig till gymmet efter jobbet, eftersom jag bangade idag. 

och på tal om jobb och pengar och sånt: när jag kom hem från Indien fick jag ett tag ett litet släng av panik: jag kommer inte få jobba nånting, och det kommer bli så långtråkigt, outvecklande och fattigt. jag borde ha sökt fasta tjänster, bla bla.
MEN: man ska lyssna på sitt hjärta. och mitt hjärta säger: allt ordnar sig.
och den senaste veckan har jag jobbat strax över 40 timmar. så de är ju lungt ju!


förra årets julklapp: dessa (+skidor till). 
stackars lilla pappa som inte kan säga nej till sin lilla dotter. fast en gång om året är det väl ok att få lite grejer :)

Puss!
och kärlek. /ia. 

Inga kommentarer: