måndag 1 november 2010

--

Efter två dagars blogg-uppehåll tycker jag allt att det är dags igen : )
Detta uppehåll berodde ju på en Stockholmsweekend. Och vilken helg sen! Superjättebra faktiskt. (här tar vi i med superlativen!)

Och man skulle ju kunna pladdra på hur mycket som helst om vad man gjort osv. Men det kanske skulle bli världens längsta inlägg och sånt är ju faktiskt inte så underhållande att läsa om jag får säga det själv (precis lika tråkigt som 11minuters videobloggande, pik till Olivia & Erica, haha, )

Men kort:
Träffat ganska många före detta Betlare, bland annat ute hos Lisa på Liiiiidingö i fredags. Sett kändis (Björn Ranelid – jag glodde och log så mycket mot honom så han nog kände sig tvungen att säga hej. Men jag agerade mycket coolt vid denna kändisträff, till skillnad från vissa andra, jag menar att min mogna ålder och Stockholm- och kändis-vana måste få komma till uttryck i synliga bevis) (och hoppas ni fattar min ironiska underton).

Hursomhelst, det allra bästa var nog trots allt: TJEJER. Åh jag älskar tjejer! Speciellt Madde,Erica,Olivia,Johanna, Lina-tjejer på en otroligt tjejig tjejmiddag. Trerätters och sen fick jag överraskande nog veta att det var en födelsedagsfest också. För lilla mig. Åh tack!
Och jag känner mig rätt så placerad i mysfacket då i princip alla mina små födelsedagspresenter från olika personer innehållit endera: ljus/ljuslyktor, böcker och te. Men så är det ju höst också och jag är nog en rätt mysig tjej ;)
Förresten, kika in detta otroligt tjusiga paket jag fick av Linda och Oskar här: http://lindabride.blogspot.com/2010/10/kreativiteten-flodar.html (eftersom jag inte har nån kamera själv). Det var ett väldigt fint paket och en fin fikastund, tack för det och det måste göras om!

Och dessutom bjöd helgen på massa kvalle-tid med bästa Madde. Ögonfransfärgning, ansiktsmassage, helkroppskroppsmassage (då kom det ett spöke!), fika i Gamla stan (åh älskar gamla stan och söder!)
Så fint att vara seriös med Madde, flumma med Madde, dela säng med Madde, skvallra med Madde, ha olika åsikter med Madde. En sån vän ska man vara glad över att man funnit! <3


Nu lyssnar jag på julsånger med Peter Jöback, har börjat tenta-pluggat lite, ska kanske ta tag i lite småjobbiga saker. Och sen ska jag TRÄNA. För även om det var en fin Sthlmshelg så har jag faktiskt lite nyttighets-abstinens nu.
Tack. Och hej!

(och det här blev ju för sjutton inte kortfattat. Kortfattat är inte min grej.)
/ia.

och förresten tror jag på ärlighet. Även i Gudsrelationer. Hellre ett ärligt "jag fattar faktiskt ingenting av dig Gud, vad du vill och vem du är" eller "nu får du faktiskt ta att hjälpa mig lite grann här" än nån falsk fromhet. Jag hoppas jag har slutat med sånt.

/ia igen.

Inga kommentarer: