onsdag 10 november 2010

--

igår var det piss. igår var jag nere. (för att jag blir sån när jag blir trött och inte tar hand om sovandet och ätandet på rätt sätt)
idag är det bra. idag är jag glad.

och ibland vill man bara stoppa tiden. stanna för alltid. där man bara ler. där man känner sig trygg.

så är livet. upp och ner. men jag lär mig typ aldrig. mina enorma humörsvägningar riskerar att ta kål på mig, på all min psykiska ork.
för när jag blir sådär då vill jag bara ge upp. allt. sluta bry mig. sluta kämpa.

men. så sover man nio timmar och är som en ny människa.

och akuten var såå bra! blev positivt överraskad. spännande. och intressant. lärde mig massor. fick se massor. fick även göra en del, bl.a. ta blodprov helt på egen hand. och jag fixade det! sånt höjer självförtroendet. och jag blev väldigt imponerad av personalen jag jobbade med idag. skitduktiga, både undersköterskor, sjuksköterskor och läkare.
och eftersom jag var på ortopedsidan så har jag nu lärt mig vad som händer när den första snön kommer. radiusfraktur, radiusfraktur, radiusfraktur = röntgen och gips, röntgen & gips.

och nu är jag hemma hos mamma och pappa för att lite snabbare kunna ta ig till Rättvik imorn. där väntar en dag på ambulansen. spännande. fast lång dag, 7.45-18 tror jag. sen direkt på hemgrupp. mina fina vänner!

och träffade min mate Jocke på bussen. grejt!

aja, skitsamma. just nu blir deet bara sånna där vad-jag-gör-just-nu och vardagsblogginlägg. inte världens intressantaste kanske.

godnatt.
jag ska ju ta hand om min sömn. inte blogga.

/ia.

Inga kommentarer: