onsdag 3 november 2010

--

Hej.
Konstiga grejer.
Jag är sugen på kött. (Brukar inte vara det jag är sugen på, äter så mycket av eller handlar). Men nu så! Igår när jag var på IcaMaxi kollade jag in massa olika former av kött, bacon, kassler, pannbiff m.m. och tillslut köpte jag bacon. Och igår när jag skulle lägga mig blev jag jättesugen på köttfärs. Har till och med känt mig sugen på en stor saftig köttbit, och ni som känner mig vet hur konstigt det är för att vara mig. Jag är ju liksom mer en fisk.
Och jag som brukar göra en liten grej av att jag tycker det är bra att äta mindre kött, för naturen och sånt. Men men.

Fast egentligen kanske det inte är jättekonstigt utan har sina förklaringar. Kroppen är väl sugen på vad den behöver. (Och nej, om man har livlig fantasi och tänker på att jag för nån vecka sen skrev om illamående, och nu kött-cravings så skulle ju de som själva hör de biologiska klockorna ringa börja tänka tankar om gravideteter. Nej nej och åter nej. Liksom rätt omöjligt om man säger så.
Mer rimlig förklaring: Järnbristen.
Så trots järntabletter och blodpudding får ja väl fortsätta försöka få i mig det där himla järnet. Så man inte blir att se ut som ett likblekt trött spöke. Och blir av med detta köttsug. Jag känner mig okvinnlig av det, haha.

/ia.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är kvinnlig med köttsug, jag måste äta kött varje dag annars blir jag galen. / FRALLAN!

Anonym sa...

kvinnligt