torsdag 1 augusti 2013

Good and bad

ja i juli startade jag ju något nytt, tacksamhets-bloggandet, att varje dag skriva något som jag var tacksam över. det funkade fint. för dels blev jag mera tacksam, det fick mig att tänka till på de små vardagliga sakerna som leder till glädje.
dels var det bra för min blogg-insipration, att följa ett tema hjälpte mig att fakstiskt komma till kritan och skriva något varje dag.

så: ska jag fortsätta med detta?... jo det skulle jag väl kunna göra. och visst finns det ju något att vara tacksam för varje dag, hela året, månad ut och månad in.

men för att variera mig lite, för min och eran skull så tänkte jag: kanske jag kan ha något annat augusti-tema'. något som får mig att tänka till på mitt liv, min person, Gud och livet och sånt där. och något som kanske kan inspirera er.

så vad?
- jo, jag tänkte varje dag skriva något jag har gjort bra. för att faktiskt träna upp den där biten att tro på sig själv, kunna sträcka på ryggen och säga: jo jag är bra. jag är inte perfekt, men jag duger.

jag tänker ju en del, som jag skrivit om flera gånger, på att jag vill bli den bästa versionen av mig själv. att det säkert finns oerhört mycket gott inuti, bara det får komma fram och ta plats och utrymme i mitt liv. om jag bara vågar bli lite mindre självcentrerad.
och därför, ska denna månads-kategori balanseras upp med också ett: dagens skärp dig.

alltså, varje dag en bra handling/tanke osv och varje dag något jag hade kunnat gjort lite bättre för att själv kunna vara nöjd med den jag är.

Fast jag börjar imorn :)

Kärlek! /ia

Inga kommentarer: