tisdag 18 juni 2013

jag har blivit lite klen tror jag. jag som aldrig brukade ha huvudvärk har nu upptäckt hur drygt detta fenomen är... typ varje dag när jag jobbar dagtid. energikrävande.
kunde man inte få gå en stresshanteringskurs? eller lite löneförhöjning åtminstone? hehe. eller fler timmar på dygnet? eller en privat livscoach?

och man stressar upp sig för så dumma saker ju. jag inbillar mig att jag borde så mycket, för att inte få dåligt samvete.
borde träffa den och den och den. inbillar mig att mina vänner blir besvikna annars. fast det säkert inte är så. alla är ju ganska upptagna. men stressar upp mig om jag säger nej eller ställer in/skjuter upp en kompis-dejt. och jag borde hinna åka ut till föräldrarna oftare. och jag borde hinna träna varje dag. jag borde alltid ha snyggt och välstädat.
jag borde blogga mera.
borde be. borde sova mera.

MEN. det där att jag inte hinner blogga för att jag jobbar. tränar. träffar Micke. tar hand om lägenheten och katterna. träffar kompisar, försöker stötta.... hjälper vänner att flytta. går på olika sorters sammankomster och kalas.... det tänker jag inte ha dåligt samvete för. försöka iallfall.
men jag vill ju. det är bara tiden som aldrig finns...

färdiggnällt för idag ;)

kärlek! /ia

Inga kommentarer: