måndag 14 januari 2013

med hjärtat på huden

vilken rolig vecka det var ..!

har bara jobbat tre pass så det har funnits tid att träna en del och varierat, bra och roligt har det också varit. så här har det sett ut:
längdskidor x2, gympa, spinning, gym, jogging, pw samt snowboard. sen var det ju tänkt att bli en comeback på fotollen igår men den blev tyvärr uppskjuten eftersom jag blev inringd till jobbet, annars hade ju tränings-och aktivitetsveckan varit komplett.

ja en del comebacker har det blivit nu i mitt ny-gamla bjurs liv, haha. återupptar sånt där jag gjorde för tre-fyra år sen. förutom fotbollen (ska bara prova - väldigt osäkert om jag ska börja på riktigt igen - är rädd om både min fritid och mina knän....) och så lurade ju alltså Micke med mig att åka bräda i lördags. och åhhhhh vad jag hade glömt bort hur roligt det är.
ruggigt glad att det inte är någon vasaloppsträning för mig i år, 'bara' en tjejvasa. alltså behöver jag ju inte längdträna heeeela tiden utan kan göra lite som jag vill. fint : )

och sen i lördags kväll var det brud-afton också. tapas/plockmat stod på schemat. mycket gott var det som slank ner i magen. men det liksom viktigaste och bästa: bästa sällskapet. mycket fnitter. tjejigt. man behöver sånt. om ett gott skratt förlänger livet så ökade jag nog min livslängd rejält då. tack tjejer!
(lite suddiga mobilbilder)


 
 

och ja. kul att jobba lite. igår med mina tanter till arbetskamrater ;) de lärde mig massa saker om hur det gick till på 60-talet och så. spännande :)

var till kyrkan igår också. kunde inte låna nån bil så fick ta bussen, och det var nog första gången på x antal år som jag kom i tid till en gudstjänst. haha. jag är en hopplös tidsoptimist.

och så ja, lite andra saker som gör mig glad och att det var en bra vecka men lite hemligheter måste man ju få ha.

kärlek! /ia
(hoppsan, det här blev ett sådant här inlägg med tusen smileysar. inte riktigt min stil -  men ibland så :) )
 

Inga kommentarer: