tisdag 1 december 2015

Advents-ge-bort-kalender dag 1

Idag är det ju 1:a december, och nedräkningen till jul börjar på riktigt.
Olika sorters adventskalendrar drar ju också igång nu och jag har under hösten fått en liten idé om min alldeles egna adventskalender som jag vill kicka igång idag.

Ge-bort adventskalendern.
Poängen är jätteenkel, varje dag i december så väljer jag ut något jag har hemma som jag kan tänka mig att ge bort till någon bättre behövande. T.ex. ett klädesplagg, någon pryl, prydnad osv.

I de här tiderna av flyktingkris och ett allt större uppvaknande inför att alla människor inte har det lika bra som vi har det så känns det än mer aktuellt.
Jag har säkert massor av saker i min ägo som jag egentligen inte behöver, så att skrapa ihop 31 st saker borde inte vara så svårt. Eller? Vi får se hur det går.

Ska försöka lägga ut ett litet blogginlägg och en bild varje dag på mina adventsklappar så ni får se och kanske bli inspirerade att göra något liknande. För jag tänker att det kanske finns fler som vill haka på?

Så; Lets go, nu kör vi.

Adventskalender dag 1:Nu blev det tyvärr inte världens bästa bilder men iallafall så ger jag bort en stickad kofta jag ändå inte använder speciellt ofta och hoppas den kan komma till bättre användning hos någon annan.

Hoppas och ska som sagt verkligen försöka uppdatera dagens 'lucka' varje dag nu framöver.
Så på återseende :)

Kärlek! /ia

1 kommentar:

mamma sa...

Skickar gärna tröjan till de fattiga i Rumänien, om ingen annan nappat :)
den ser varm och skön ut...