fredag 4 juli 2014

tacksamhet dag 3

gårdagen bjöd på mycket att vara tacksam för!

- jag fick ju träffa mina älskade syskonbarn. och min älskade syster. och mina fantastiska föräldrar.  familjen helt enkelt.
att hålla 1-månads Alfred i famnen och få honom lugn och sluta gråta, att mysa med Edvin,  busa och spela fotboll med den där fantastiska lockiga, blonda unga mannen. Han som får mitt hjärta varmt och fullt av kärlek när han oupphörligt babblar på om olika saker, när han skriker av skratt och förtjusning när man busar med honom.
sådant som gör livet vackert, värt att leva.




på grund av en regnig förmiddag så åkte vi iväg på shoppingrunda till Sågmyra. klädfyndade och presentfyndade. roligt! och kul att få lite ensamtid med syrran och barnen.


- gårdagens andra stora tacksamma var att jag förutom familjen fick träffa mina mest älskade tjejkompisar på kvällen. en riktig mysmiddag, i all enkelhet. tjejerna som jag hängt med sen lill-ettan, vi som känner varandra så bra, vi som vet så mycket om varandra. sådant är guld värt.
hemnet-span i några timmar för att spana hus och inredning, smakfull och vedervärdig. en riktig tjejaktivitet och vi hade nog kunnat hålla på hela natten :)

vännerna, midsommar

- jag är tacksam för alkoholfria sammanhang. för att ingen i min familj dricker alkohol, att middagar aldrig urartar till något stökigt, bråkigt fylleslag. tacksam att jag har fått växa upp så, med nyktra föräldrar.
tacksam att vi tjejer kan träffas och ha SÅ trevligt en vardag utan en droppe alkohol. att gemenskapen nästan känns djupare när den inte blir vin-fnittrig, stojig och stimmig. när vi bara kan vara vi, sådana som vi är utan någon alkohol som förvandlar oss.
jag tycker det är lite otäckt med alkohol. den förändringen som sker. när människor man tror man känner förvandlas.
därför är jag så glad och tacksam så länge människor håller sig nyktra.

kärlek! /ia

1 kommentar:

mamma sa...

4528Underbart att du uppskattar att vi alltid haft alkoholfritt <3 <3 <3

Älskar dig!!! <3 <3 <3