onsdag 9 juli 2014

Tacksam 7/7 och 8/7

För igår och idag finns det såklart också bra saker att vara tacksam över:

- att jag, som sagt, klivit av nattjobbandet och skall fösöka vända tillbaka till en morgonmänniska igen. tre veckor till nästa nattjobb. halleluja!

- tacksam för en mysig filmkväll hos Micke igår, perfekt när energin var på allra lägsta nivå. och tacksam över att ha kunnat ta in den där Toppen(hästen) utan att bli mos eller ihjälsparkad. (han är jättesnäll, men stooor!)

- tacksam att jag kunde sova ut till nästan elva idag, tror det behövdes efter nattveckan.

- tacksam över att ha haft en mysig, solig, lugn familjedag. är uppe i Baggbo och syrran och pojkarna är också här och förgyller vår tillvaro. mina sötehjärtan!

- extra tacksam för att få käka mat och få energi idag efter fastan igår. det är en lyx att få äta och en bra övning för medkänslan med de hungriga att testa att vara utan.

- tacksan för att Hanna ringde idag. en sån där sak som jag själv borde tagit tag i men så lätt rinner ut i sanden. trevligt att få prata igen och uppdatera varandra om livet. saknar henne och Andreas här i Falun! så tack Hanna att du ringde.

- tacksam att framtidshoppet, drömmarna och glädjen trots allt spirar. är inte den ena vägen rätt så finns det andra att gå, det finns alltid hopp.

träningspass ute i gröngräset på kvällen. underbart!




mammas fina fingerborgsblommor



 

 
kärlek! /ia

Inga kommentarer: