onsdag 2 juli 2014

tacksam dag 2

dagens tacksamma:

- tacksam för min församling och för att den är så kärleksfull. för att medlemmarna och ledarna tar så väl hand om mig. idag hade jag ett samtal med våran församlingsledare/pastor som jag bävat lite för. men det gick hur bra som helst. människor som vågar säga vad de tycker, vad de tror är Guds och Bibelns väg men ändå inte fördömer utan bara visar kärlek och nåd... det är så stort, beundransvärt och då känner jag på riktigt att Guds kärlek är sann och visas av de människor som verkligen lever nära honom.

- min ekonomi
var och kollade på vandringsryggsäckar idag inför vår vandring och för att kunna ha när man backpackreser... och det är ju ganska dyrt. ändå känner jag att jag har råd att köpa den jag tycker verkar bäst. att vara så ekonomiskt fri, ha en fast anställning med lön som kommer varje månad, att inte ha så stora utgifter att jag faktiskt får lite pengar över. verkligen inte alla förunnat och jag ber också till Gud att jag ska få förvalta mina pengar på bästa sätt och dela med mig till dem som har mindre.

- att jag och Micke ska åka ut till Bjursås ikväll och 'halvbo' där i en vecka. måste ju hem hit till stan och passa katterna och sover nog här när jag jobbat natt men ska bli skönt att komma ut på landet lite och jag trivs så bra hemma i huset och stugan hos Mickes mamma. tre fina katter och hästen Toppen, åhh djur alltså! hjärta!
och dessutom ska min syster bo hos mamma och pappa i några dagar så då får jag träffa henne och hennes underbara pojkar. yeah! det är tacksamt att ha sin familj på nära håll.




kärlek! /ia

Inga kommentarer: