torsdag 10 juli 2014

tack tack tack, 9/7

de saker jag är tacksam för under gårdagen:

- att jag, ytterligare en dag, hade lyckan och förmånen att umgås med syster och familj. tröstvagga Alfred, bus-mysa med Edvin... se hans förtjusning när han får vara med och se när morfar håller på med slåttern och höet. en riktig bondunge blir  han, världens sötaste Edvin.
Jag är tacksam att deras familj får mig att känna hopp om familjelivet, äktenskapet. Får mig att önska, längta och drömma om att själv få uppleva någonting liknande.

- tacksam för en trevlig badstund på eftermiddagen, vid Björsbergslandet i Bjursås. första doppet fär min del.lite kallt tyckte badkrukan (fast de andra sa att det inte var nått kallt, ha), men ändå skönt att bada lite och fika efteråt. det mesta blir roligt när man har barnen med sig.

- tacksam för att jag får mer och mer mod att vara ärlig, får mindre och mindre lust att låtsas.

- tacksam för att Gud sänder änglar, i form av människor, precis när man behöver det. igår var ängeln Helena. en liten pratstund som vände humöret på mig, som hindrade mig från att göra något ev. dumt som jag kanske ångrat sen.

- tacksam att Micke inte skadat nått mer än knät och inte skadat sig allvarligt skadat huvudet eller ryggen eller så. trots att semesterplanena får ändras/ställas in, vilket är jättetråkigt såklart, så hade det kunnat vara värre. med all crossåkning, longboard, snowboard så är jag glad att inget värre hänt ännu.
och jag ber och hoppas knät ska läka bra och att vi ska få en fin semester ändå.

- tacksam att jag börjar inse och acceptera saker som jag kanske blundat för eller inte velat se förut. att jag börjar vakna upp, bli klarsynt. det är bra att kunna tänka klart, då kan man jobba och be och ta beslut utifrån det.

pannkakslunch!

badkille!



kärlek! /ia

Inga kommentarer: