onsdag 2 juli 2014

tacksamhet dag 1.

förra året i juli körde jag ett tema på bloggen, nämligen tacksamhetstema. dels för att inspirera mig själv att skriva, dels för att påminna mig själv och er att det finns så himla mycket vardagssaker att vara tacksam för. grejer man lätt glömmer bort och tar för givet.
jag vill vara

en positiv människa som kan se till det jag har istället för det jag inte har. denna månadsövning får bli en hjälp till det.

minst tre grejer per dag. utmanar dig att göra detsamma, även om du kanske inte skriver en blogg av det hela.

för den 1juli är jag tacksam för:

- att solen äntligen visade sig igen, det var varmt och man fick sommarfeeling. blev alldeles förvånad när det på kvällstid kändes för varmt med tröja. men det är ju så sommar ska vara.

- att vi utnyttjade denna sol rätt bra de timmar jag var vaken (sov ju till 15 ca) och var ute nästan hela eftermiddagen kvällen. först på 'morgonprommenad' och sen var jag med M, Viktor och Matte i skateparken vid Västra Skolan några timmar på kvällen.



- att när jag slutar idag 07.00 behöver jag inte jobba natt igen förren fredag kl 21. ska njuta av att vara ledig. det är lyxigt att ha ett jobb, jag tackar ofta Gud för det. och det är ju nästan minst lika lyxigt att vara ledig från jobbet. vi i Sverige har, om man jämför, väldigt bra arbetsvillkor. glöm inte det..

- att det finns fotbolls-VM att kolla på. passar umärkt när man jobbar natt.



kärlek! /ia

Inga kommentarer: